#FREESHOR. Mai multe vedete din Federaţia Rusă cer eliberarea lui Ilan Şor (FOTO)

Embed:

(UPDATE 22:25) Și interpretul rus Nikolai Baskov s-a alăturat grupului de vedete care a sărit în apărarea lui Ilan Shor. Artistul scrie pe o rețea de socializare că Shor îi este un prieten foarte bun. Totodată, acesta mai spune că Shor este un om bun, un bun familist și un bun primar.


(12:15) Mai multe vedete pop din Federaţia Rusă au sărit în apărarea lui Ilan Shor, care se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Starurile cer eliberarea primarului oraşului Orhei, dar şi desfăşurarea unei anchete echidistante.

Cunoscutul interpret Filip Kirkorov spune că arestarea lui Ilan Shor este nejustificată în condiţiile în care "acesta colaborează cu anchetatorii, prezintă dovezi care confirmă nevinovăţia sa, şi nu încearcă să se ascundă de justiţie. De asemenea, starul afirmă că vina lui Ilan Shor poate fi stabilită doar de instanţa de judecată".

Neliniştită de soarta primarului de Orhei este şi interpreta Olga Orlova, care îi încurajează pe moldoveni să susţină eliberarea lui Ilan Shor. Vedeta este de părere că justiţia trebuie să fie efectuată în baza faptelor şi dovezilor.

Eliberarea lui Ilan Shor este cerută şi de Katia Leli, care este o prietenă apropiată a soţiei acestuia, Jasmin. Vedeta spune că Ilan Shor este un om bun, respectat şi educat, care-şi iubeşte familia. Ea speră că această situaţie va fi elucidată rapid, iar Ilan Shor va reveni la soţie şi copiii săi.

Peste 2.500 de oameni, susţinători ai primarului de Orhei, au participat, joi, la un protest în faţa Curţii de Apel şi au cerut eliberarea din arest omului de afaceri.

Ilan Şor a fost reţinut săptămâna trecută de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind suspectat de spălare de bani şi escrocherie în proporţii deosebit de mari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu