Fredolin Lecari spune care sunt priorităţile Poliţiei de Frontieră şi ce se va întâmpla până la sfârşitul acestui an

Embed:

Majorarea salariilor angajaţilor, crearea condiţiilor mai bune pentru poliţiştii de frontieră, dar şi îmbunătăţirea dialogului cu partenerii de dezvoltare. Acestea sunt câteva dintre priorităţile şefului Poliţiei de frontieră, Fredolin Lecari, care a fost invitatul emisiunii Fabrika de aseară. 

"Sporirea capacităţii instituţionale a Poliţiei de Frontieră, negocierea cu partea română a acordului de control comun la frontieră. Şi dacă până la sfârşitul anului se reuşeşte acest lucru, să începem deja testarea, pilotarea acestui control comun la unul din punctele de trecere. Îmbunătăţirea dialogului cu partenerii de dezvoltare. Infrastructura logistică şi crearea condiţiilor mai bune pentru angajaţii poliţiei de frontieră", a spus şeful Poliţiei de Frontieră, Fredolin Lecari. 

În cadrul emisiunii, şeful instituţiei a mai spus că în ultimele patru luni a scăzut considerabil numărul cazurilor de contrabandă la frontieră.

"Statisticile arată că noi înregistrăm progrese la toate capitolele în ceea ce priveşte combaterea acestui fenomen. Noi întreprindem suficient efort în vederea prevenirii şi combaterii acestui fenomen. Per general, contrabanda este în descreştere. Cantităţi de contrabandă sunt, de asemenea, în descreştere. Noi acordăm atenţie deosebită acestui fenomen şi vă asigur cu toată responsabilitatea că într-o perioadă scurtă de timp, noi urmează să înregistrăm altă performanţă la acest capitol", a spus şeful Poliţiei de Frontieră, Fredolin Lecari. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu