Fratele autorului masacrului din Florida a fost arestat. De ce fapte este acuzat

Zachary Cruz, fratele mai mic al lui Nikolas Cruz, adolescentul care a ucis luna trecută 17 elevi de la un liceu din Florida, a fost arestat și el de către polițiști. Zachary, în vârstă de 18 ani, este acuzat că a intrat ilegal în campusul unității de învățământ.

Zachary Cruz ar fi "forțat ușile încuiate și de porțile, apoi s-a dat cu skateboardul prin campusul liceului", se arată în raportul întocmit de polițiștii din Florida.

După masacrul de pe 14 februarie, când Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a ucis 17 elevi cu o armă semiautomată, directorul liceului i-a interzis fratelui mai mic al acestuia să intre în campus și l-a avertizat să stea departe de unitatea de învățământ, scrie Digi24.ro.

Zachary Cruz le-a declarat polițiștilor că a vrut să "reflecte asupra masacrului" și de aceea a intrat ilegal pe terenul școlii. El a mai adăugat și că se simte vinovat pentru ce s-a întâmplat, deoarece în copilărie s-a purtat uneori brutal cu fratele său mai mare. Un detectiv din Florida susține că cei doi frați nu se înțelegeau bine, deoarece Zachary a crescut cu impresia că fratele său era preferatul părinților.

Zachary Cruz a fost încarcerat la Penitenciarul Broward County, din Fort Lauderdale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu