Franţa: Renault Laguna primeşte o ediţie limitată - Nervasport

Renault Laguna a primit o ediţie limitată, numită Nervasport. Aceasta versiune este o evoluţie a lui Laguna Black Edition şi oferă o serie de elemente suplimentare faţă de nivelul de echipare menţiona, scrie automarket.ro.

Renault a anunţat o nouă ediţie limitată a lui Lagona.
Acesta se numeşte Laguna Nervasport şi este disponibilă atât pentru Laguna berlină, cât şi pentru Laguna Estate. Noua ediţie limitată a lui Laguna prezintă o serie de elemente care îi conferă modelului o alură mai sportivă şi este dezvoltată în baza versiunii Laguna Black Edition. Numele Nervasport nu este nou în gama Renault, acesta fiind folosit în anii 1930 pentru versiunile din vârful gamei, care ofereau atât materiale de calitate superioară, cât şi echipamente superioare şi performanţe deosebite.

Renault Laguna Nervasport este vopsită alb perlat, iar nuanţa contrastează cu capacele oglinzilor laterale şi cu jantele de 17 inch, ambele vopsite în negru. Tabloul este completat de geamurile din spate, cu tentă fumurie. Opţional, clienţii pot opta pentru un plafon de culoare neagră. Laguna Nervasport are un sistem de navigaţie Carminat dezvoltat alături de TomTom şi oferă conectivitate Plug&Music. Modelul va fi oferit iniţial pe piaţa din Franţa, această versiuni având un preţ de pornire de 28.000 de euro, respectiv 29.400 de euro pentru versiunea mai performantă.

Interiorul lui Laguna a primit un nou volan, inspirat din modelele de competiţie, care are partea inferioară plată pentru acces uşor la volan. Maneta schimbătorului este realizată din aluminiu, iar pedalele sunt şi ele realizate din aluminiu. De asemenea, bordul lui Laguna Nervasport are ornamente din aluminiu cu un finisaj deosebit. Această versiune a lui Laguna poate fi comandată fie alături de un motor dCi de 110 CP, fie în compania unui dCi de 130 CP, ambele cuplate unei transmisii manuale cu şase trepte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu