Franţa, concentrare maximă. "Cocoşii galici" se pregătesc minuţios pentru meci

Embed:

Fotbaliştii echipei naţionale a Franţei se pregătesc cu toată seriozitatea pentru meciul cu reprezentativă ţării noastre din preliminariile EURO-2020. Disputa este programată pentru joi, 14 noiembrie, la Paris.

Selecţionerul campioanei mondiale în exerciţiu, Didier Deschamps, susţine că discipolii săi se pregătesc minuţios de joc. Tehnicianul a contrazis un jurnalist, care a declarat că acest meci ar putea fi o simplă formalitate.

"Ştiind că şi-au schimbat selecţionerul şi că în lot au apărut şi câţiva jucători tineri, nu cunosc ce opţiuni vor întreprinde adversarii, dar noi, ca de obicei, trebuie să le oferim cât mai multe informaţii jucătorilor noştri despre ei. Apoi trebuie să ne concentrăm şi să vedem ce avem de făcut pentru a obţine rezultatul pe care ni-l dorim", a spus selecţionerul naţionalei Franţei, Didier Deschamp. 

Chiar dacă "tricolorii" au înregistrat rezultate slabe în ultima perioadă şi sunt ultimii clasaţi în grupa H, la egalitate de puncte cu Andorra,
jucătorii francezi nu-şi subestimează adversarul.

"Ce ţine de adversar, nu suntem încă calificaţi, de acea adversarii sunt motivaţi să joace bine cu echipele, ce vor evolua la acest turneu grandios. Ştim că toate meciurile sunt dificile, mai ales că adversarii ştiu că joacă împotriva campionei mondiale en-titre", a menţionat portarul naţionalei Franţei, Steve Mandanda. 

"Va fi un meci lejer, dar noi trebuie să fim pregătiţi. Am mai jucat împotriva lor şi ştim ce avem de făcut joi, trebuie să fim concentraţi,este un meci pentru calificare. Jucăm în faţa propriilor suporteri aşa că ar trebui să avem o prestaţie cât mai reuşită", a spus fundaşul naţionalei Franţei, Lucas Digne. 

Partida dintre reprezentativa de fotbal a Franţei şi cea a Republicii Moldova va fi televizată în direct de CANAL 3 de la ora 21 şi 45 de minute.

loading...

Lasă un comentariu