Franța cere interzicerea costumelor de baie extrem de strâmte în cazul bărbaților supraponderali

După ce autoritățile din mai multe orașe franceze au decis interzicerea purtării de burkini, costumul de baie al femeilor musulmane, se cere acum o măsură similară în ceea ce privește purtarea de speedos de către bărbații supraponderali, informează b1.ro.

Mulți utilizatori ai rețelelor de socializare au sugerat că guvernul francez ar face bine să uite de femeile care merg la plajă îmbrăcate în burkini și să se concentreze pe ceva mult mai deranjant: bărbații grași care poartă costume de baie extrem de strâmte, cunoscute drept speedos.

”Dacă Franța interzice burkini, atunci ar trebui să interzică și speedos pentru că sunt de o sută de ori mai ofensatori”, a scris pe Twitter un internaut.

Alți utilizatori ai rețelelor de socializare au pus problema moralității bărbaților care se expun astfel pe plajă, în condițiile în care femeilor musulmane nu le este permis să își acopere corpul.

Autoritățile franceze au luat decizia interzicerii burkini, argumentând că este o demonstrație evidentă a convingerilor religioase, în condiţiile în care Franţa a devenit ţinta atacurilor teroriste.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu