Franţa - prima finalistă la Cupa Hopman

Embed:

Franţa este prima finalistă la Cupa Hopman. Francezii au învins Spania în meciul decisiv din Grupa B, cu 2-0. Marion Bartoli a învins-o pe Medina Garrigues, iar Richard Gasquet s-a impus în faţa lui Fernando Verdasco. Meciul de dublu mixt, care nu mai avea nicio miză, nu s-a disputat.

Echipele Franţei şi Spaniei erau la egalitate în Grupa B, fiecare având câte două victorii, împotriva Australiei şi Chinei. Marion Bartoli a învins-o în primul meci pe Anabel Medina Garrigues în două seturi, scor 6-2, 6-4. Victoria francezilor a fost obţinută de Richard Gasquet. Acesta a reuşit a şasea victorie din carieră împotriva spaniolului Fernando Verdasco, după ce l-a învins cu scorul de 6-2, 6-4.

Meciul de dublu mixt nu a avut loc. Această partidă nu avea nicio miză şi a fost anulată după decizia unanimă a ambelor părţi.

Franţa aşteaptă acum meciurile din cadrul Grupei A, pentru a-şi cunoaşte adversarul din finală. Cealaltă finalistă urmează a se stabili dintre Cehia, care porneşte ca favorită, Danemarca şi Bulgaria.

Franţa s-a calificat în finala Cupei Hopman pentru a doua oară. Mary Pierce şi Cedric Pioline au mai fost finalişti în 1998, când au pierdut în faţa Slovaciei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu