Frank Lampard este noul antrenor al echipei Chelsea Londra

Embed:

Frank Lampard este noul antrenor al echipei Chelsea Londra. Tehnicianul, în vârstă de 41 de ani, l-a înlocuit pe banca tehnică pe italianul Maurizio Sarri, care a plecat la finalul sezonului la Juventus Torino.

În cariera sa de fotbalist, Lampard a jucat timp de 13 ani pentru "aristocraţi", perioadă în care a cucerit trei titluri în Premier League dar şi trofeul Ligii Campionilor.

"Sunt fericit să mă aflu aici! Cred că zâmbetul meu arată asta. Acest club este în inima mea de mulţi ani. Niciodată n-am să-l uit. Dacă e să lăsăm emoţiile la o parte, sunt dornic de succes şi vreau să lucrez pentru al obţine", a spus FRANK LAMPARD, antrenor Chelsea Londra.

Lampard a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Chelsea. Potrivit presei engleze, el va avea un salariu anual de 5 milioane de euro. În stagiunea precedentă, la prima sa experienţă ca antrenor, fostul internaţional a pregătit-o pe Derby County, echipă ce evoluează în liga a doua din Anglia şi care a fost la un pas de promovare în Premier League.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu