Frank Lampard, despre partida cu Ajax Amsterdam în Liga Campionilor: E un meci decisiv

Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea Londra, se aşteaptă la un meci dificil cu Ajax Amsterdam în Liga Campionilor. În tur, "The Blues" s-au impus cu 1-0, iar tehnicianul de 41 de ani consideră că discipolii săi nu trebuie să subestimeze adversarul în partida din această seară de pe Stamford Bridge.

"E un meci decisiv şi cred că câştigătorul se va califica în faza următoare a competiţiei. Am ştiut încă de la startul partidelor din această grupă că va fi greu, pentru că sunt echipe care pot lua puncte una de la alta. Trebuie să înţelegem că Ajax este o echipă de calitate. Posibil e şi mai periculoasă decât a fost în meciul precedent pe care l-am jucat în deplasare, deoarece e o formaţie foarte tehnică", a afirmat antrenorul Chelsea Londra, Frank Lampard.

În ediţia actuală a Ligii Campionilor, Chelsea a început faza grupelor cu o înfrângere în faţa grupării Valencia pe teren propriu, dar apoi a obţinut două victorii: în confruntările din deplasare cu Olympique Lille şi Ajax.

"Trebuie să avem aceeaşi atitudine, aceeaşi pregătire şi să fim la fel de concentraţi cum am fost în precedentele două meciuri, deoarece, la acest nivel, altfel nu obţii rezultatele dorite", a menţionat antrenorul Chelsea Londra, Frank Lampard.

Vestea bună pentru Frank Lampard este revenirea lui N'Golo Kante la antrenamente. Mijlocaşul francez s-a refăcut după o accidentare şi poate evolua în meciul cu Ajax. 

Partida de la Londra va fi transmisă în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.

Lasă un comentariu