Francezul David Trezeguet a decis să-şi încheie cariera de fotbalist

Embed:

David Trezeguet a decis să-şi încheie cariera de fotbalist, la 37 de ani. Francezul, care a cucerit titlul mondial şi european cu naţionala ţării sale, ar putea primi o funcţie în conducerea clubului Juventus Torino, echipă la care a evoluat timp de zece sezoane.

David Trezeguet a decis şă-şi încheie cariera, după ce a evoluat în India, la Pune City. Informaţia a fost confirmată de agentul jucătorului, Antonio Caliendo.

După anunţul retragerii, David Trezeguet este aşteptat în Italia, la negocieri cu şefii lui Juventus, care i-ar putea oferi un post în conducerea clubului.

Trezeguet şi-a început cariera la Platense, în Argentina, ţara natală a tatălui său. La 18 ani a revenit în Franţa, la Monaco, cucerind două titluri de campion şi o Supercupă a Franţei, apoi a fost transferat de Juventus, echipă la care a evoluat 10 ani.

Cu gruparea torineză, atacantul a câştigat două titluri ale Italiei, două Supercupe ale Italiei şi a fost finalist în Liga Campionilor.

După plecarea de la Juventus, a evoluat la Hercules, în Spania, la River Plate şi Newell's Old Boys, ambele din Argentina.

Pentru naţionala Franţei, Trezeguet a debutat în 1998, reuşind să înscrie de 34 de ori în 71 de selecţii. El a fost campion mondial, în 1998, şi european, doi ani mai tîrziu, marcând golul de aur în finala cu Italia.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu