Francezul Cyril Despres a obţinut victoria în etapa a patra a Raliului Dakar în clasa auto

Francezul Cyril Despres a obţinut victoria în etapa a patra a Raliului Dakar în clasa auto. Pilotul de la Peugeot a parcurs 521 de kilometric (dintre care 416 - în probă specială) în 4 ore, 22 de minute şi 55 de secunde. Cursa a avut loc între localitatea argentiniană San Salvador de Jujuy şi cea boliviană Tupiza.

Despres i-a devansat pe finlandezul Mikko Hirvonen și spaniolul Nani Roma. În clasamentul general, echipajul Cyril Despres/David Castera a preluat conducerea, având un avans de 4 minute şi 8 secunde față de compatrioții Stephane Peterhansel şi Jean Paul Cottret.

În clasa moto a triumfat austriacul Matthias Walkner, care a înregistrat timpul de 4 ore, 57 de minute şi 22 de secunde. Acesta a fost urmat de spaniolul Joan Barreda Bort și chilianul Pablo Quintanilla.

În clasamentul general la motocicliști, Barreda se menţine pe primul loc. Etapa a cincea a Raliului Dakar se va dispută în Bolivia între oraşele Tupiza și Oruro pe un parcurs de 692 km, dintre care 447 km în probă specială.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu