Francezul arestat în Ucraina intenţiona să comită cel puţin 15 ATACURI TERORISTE în Franţa

Francezul arestat recent în Ucraina intenţiona să comită cel puţin 15 atacuri teroriste în Franţa, înainte şi după Campionatul European de Fotbal.

Serviciile secrete ucrainene au anunţat că au ridicat cinci arme Kalaşnikov, 5.000 de cartușe, două lansatoare de rachete, 125 de kilograme de explozibili şi 100 de detonatoare. 

Francezul a fost arestat în timp ce încerca să treacă graniţa ucraineană spre Polonia. Serviciile secrete ucrainene susţin că individul a intrat în atenţia lor, după ce au aflat că acesta intenţionează să cumpere armament din Ucraina şi să-l transporte în Franţa. Autorităţile de la Paris au evitat să facă declarații cu privire la acest caz.

"Încerc să fiu foarte deschis la această conferinţă de presă. Sper să înţelegeţi că operaţiunea este în desfăşurare şi nu putem spune nimic la acest subiect. Prefer, deocamdată, să nu răspund la nicio întrebare", a spus prefectul Parisului, Michel cadot.

Campionatul European de Fotbal va începe în data de 10 iunie în Franţa şi va dura exact o lună. La eveniment sunt așteptați peste un milion de oameni.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu