(FOTO/VIDEO) Emoţii şi strigăte! Absolvenţii şi-au aflat rezultatele examenelor de BAC

Embed:

Zi cu emoţii pentru cei peste 27 de mii de elevi care au susţinut examenele de Bacalaureat în acest an. În centrele de bac au fost afişate rezultatele pentru toate cele patru probe. În timp ce unii elevi au rămas mulţumiţi de notele obţinute, alții au  format cozi pentru a le contesta. 

Explozii de emoţii şi strigăte în fața centrelor de Bacalaureat din Capitală: 

"Sunt bucuroasă că le-am dat deja și am scăpat, foarte tare am retrăit pentru că într-adevăr e foarte greu dar am dat. Nu, nu dau la contestare".

"Media mea de Bacalaureat este nota nouă. În general, sunt mulțumită și conștientă în același timp că nu am dobândit rezultate mai bune. Se datorează greșelilor pe care le-am comis eu".

Dacă pentru unii absolvenți, rezultatele obţinute la examene au fost un motiv de bucurie, alţii au rămas dezamăgiţi:

"Vreau note mai mari. Au fost depunctați mulți itemi care ar fi putut să îmi pună punctajul mai mare". 

"Am scris mai multă informație și din cauza asta mi-au scăzut puncte. Unii care au învățat pe parcursul a 12 ani foarte bine au note mai joase decât ceilalți care nu prea au fost cu atitudine".

Pentru a putea face față emoțiilor, unii elevi au venit cu părinții.

"Nu au fost controlate atent sunt greșeli multe cu care copiii nu sunt de acord. Stau și dau la contestare", a spus un elev.

Unii absolvenți, însă au răsuflat ușurați chiar dacă au luat note mici sau au picat examenele. 

"Am doi de cinci, un trei și un șase.  Nu m-am pregătit de bac. Dacă am de gând să mă duc la universitate o să fie examen de admitere în care media nu contează și nu am probleme cu Bacul.  Pentru ce am nevoie de note mai mari?", a zis un alt elev.

Candidații nemulțumiți de note pot contesta lucrările în decurs de 48 de ore. Rezultatele după contestații vor fi afișate la centrele de Bacalaureat în data de șase iulie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu