Fotomodel rus care a pozat în apropiere de Cernobâl își cere scuze pentru ședința foto

Fotomodelul Veronika Roceva (23 de ani) a produs un scandal în Rusia după ce a publicat o serie de fotografii provocatoare pe contul ei de Instagram, pretinzând că sunt realizate la Pripiat, orașul abandonat de lângă Cernobîl.

Ulterior, Roceva și-a cerut scuze și a spus că, de fapt, fotografiile au fost făcut în Siberia, la Novosibirsk. Rusoaica a pozat topless și în lenjerie intimă într-un peisaj pustiit, iar când a postat fotografiile pe Instagram a indicat Pripiat ca locație a ședinței foto.

Fotografiile au provocat indignare în întreaga lume fiind văzute ca lipsă de respect pentru cei care au avut de suferit după explozia din 1986 de la centrala atomoelectrică de la Cernobîl. Mai ales că în unele fotografii apare purtând un costum de protecție împotriva radiațiilor și o mască de gaze pe figură, scrie libertatea.ro

În fața valului de reproșuri, Roceva și-a cerut scuze și a admis că a mințit când a indicat Pripiat ca loc al ședinței foto, aceasta desfășurându-se, de fapt, lângă o cantină dezafectată din orașul siberian Novosibirsk, aflat la aproape 3.500 de kilometri distanță.

”Arăta într-un fel asemănător cu Pripiat și am pus tag Pripiat la locație. Nu ne-am așteptat la această izbucnire de reacții negative. Nu ne-am gândit la consecințe (…) Nu am vrut în niciun fel să rănim sau să insultăm oamenii care au trecut printr-o asemenea groaznică tragedie”, a spus Roceva. 

Pe de altă parte, scandalul a crescut apreciabil numărul de followeri ai contului rusoaicei care a ajuns la 13.000 și continuă să crească. 

Lasă un comentariu