Fotografiile cu tematică de Crăciun, la mare căutare în preajma sărbătorilor de iarnă Cât costă o sesiune

Embed:
În preajma sărbătorilor de iarnă, tot mai mulţi moldoveni fac şedinţe foto tematice, pentru a imortaliza momentele petrecute în familie. Iar pentru ca fotografiile să fie reuşite, oamenii apelează la serviciile specialiştilor şi merg la studiouri, unde este pregătit decorul de sărbători. Fotografii spun că sesiunile cu tematică de Crăciun devin tot mai populare, mai ales printre familiile cu copii mici.

Cristina şi Vladimir Agapi au venit în studio împreună cu băieţelul lor de un an şi patru luni. Aceştia spun că de când formează o familie, şedinţele foto tematice au devenit o tradiţie pentru ei.

"Ridică şi tu mâna, mânuţele, aşa."

"Cu prilejul sărbătorilor, noi, permanent, decidem să facem o amintire plăcută pentru familia noastră, pentru că orice moment este important", a spus Cristina Agapi, clientă.

Cei doi preferă să apeleze la serviciile specialiştilor, pentru că, spun ei, reuşesc să facă fotografii calitative.

"Este foarte plăcut să lucrezi cu persoanele din domeniul foto, video, deoarece ei îşi recomandă localurile potrivite şi, respectiv, au experienţa de a face poze din diferite unghiuri, care să iasă foarte bine", a zis Vladimir Agapi, client.

Iar fotografii spun că, pentru o sesiune foto reuşită, contează decorul şi detaliile.

"Ar trebui să mai acorde atenţie vestimentanţiei, studio-ului, anume să îi placă. decoraţiunile şi plus cred că fotograful e un moment foarte important, trebuie să le placă pozele pe care o să le primească", a declarat Viorel Belinschii, fotograf.

Pentru o şedinţă foto de Crăciun, doritorii trebuie să scoată din buzunare cel puţin o sută de euro. Preţul include închirierea studioului şi prelucrarea imaginilor.
loading...

Lasă un comentariu