FOTOGRAFII cu cele mai aşteptate premiere ale Salonului Auto de la New York

Ediţia din acest an a Salonului Auto de la New York îşi aşteaptă vizitatorii începând cu data de 16 aprilie. Iată deci, unele dintre cele mai importante premiere care vor putea fi văzute pe continentul american, potrivit autostrada.md.

BMW M4 Convertible

La scurt timp după lansarea primului coupe M4, divizia BMW M GmbH lansează o nouă bombă, BMW M4 Convertible! Dotat cu acelaşi propulsor turbo-aspirat de 425 de cai putere, decapotabila bavareza prinde prima sută la oră în 4.2 secunde, dacă este echipată cu transmisia M Double Clutch.

BMW X4

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, noul BMW X4 vine să cucerească şi publicul american. Cu o gamă de motoare derivată de la BMW X3 şi un look asemănător lui X6, coupe-ul X4 va lupta în acelaşi segment cu noul Porsche Macan dar şi cu Range Rover Evoque.

Kia Carnival

Monovolumul compact Kia Carnival a ajuns la o nouă generaţie. Capabil să transporte până la opt pasageri dar şi bagajele acestora, MPV-ul coreenilor ţinteşte în rândul tinerilor aventurieri.

Mercedes-AMG coupe

S 63 AMG Coupe este cel mai nou membru în familia Mercedes-AMG. Cu un design fin, senzual, şi o sportivitate înnăscută, noul coupe S63 AMG este de-a dreptul irezistibil fără prea mult efort! Sursa de adrenalină este unitatea V8 de 5.5 litri, turbo-aspirată evident, care dezvoltă 577 de cai putere iar confortul pasagerilor este asigurat de cele mai noi tehnologii cum ar fi Magic Body Control.

Subaru Outback 

Până acum, a fost publicată o singură poză teaser cu noul model Outback, iar vocile din culise afirmă că acesta va fi o reinterpretare a modelului Subaru Legacy, prezentat mai devreme.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu