Fotografia de 19.000 de euro. Ai plăti atât pentru o poză nud cu Kate Moss? FOTO

O fotografie nud a top modelului britanic Kate Moss a fost vândută pentru peste 16.000 de lire sterline (19.000 de euro) la o licitaţie organizată astăzi, la Londra, de casa Bonhams.

Fotografia, datând de la începuturile carierei lui Kate Moss, este alb-negru, cu dimensiuni de 1,4 x 1 m. A fost realizată în ianuarie 1993, de Albert Watson, în Maroc, pentru ediţia germană a revistei Vogue, informează mediafax.ro

În fotografie, Moss, pe atunci adolescentă, stă aşezată pe un acoperiş, goală, cu un picior acoperindu-i părţile intime.

Fotografia a fost cumpărată de o persoană particulară din Marea Britanie care a dorit să rămână anonimă. Preţul fotografiei fusese estimat la o sumă între 12.000 şi 18.000 de lire sterline (14.000 - 21.000 de euro). O altă colecţie, cu patru copii ale aceleiaşi fotografii, de dimensiuni mai mici, a fost vândută pentru 54.000 de lire, în urmă cu patru ani.

Alte două fotografii ale lui Kate Moss au fost vândute la licitaţia cu 2.750 de lire sterline (3.200 de euro) fiecare. Una dintre fotografii este realizată de regretata Corinne Day, pentru revista The Face, în 1991, şi o arată pe Moss cu ochii închişi, iar a doua este realizată de Mario Testino, în 2005, şi o prezintă pe Moss într-o cafenea, cu o cravată la gât.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu