(FOTO) Soarele a dispărut brusc, iar norii negri parcă prevesteau APOCALIPSA. Chişinăuienii, speriaţi de-a binelea

O furtună puternică i-a băgat în boale pe locuitorii Capitalei, în această după-amiază. Ploaia torenţială însoţită de vijelie a rupt crengi, a distrus acoperişuri şi a blocat mai multe străzi. 

Șoferii spun că soarele a dispărut brusc de pe cer, iar norii negri parcă prevesteau apocalipsa:

"Îi catastrofă, îi doamne fereşte, mă tem să merg prin oraş să nu îmi cadă ceva în cap".

"A fost vânt puternic şi au căzut copaci!"

Cei mai mulți copaci au fost doborâți pe străzile Gheorghe Asachi, Puşkin, Hânceşti şi Munceşti. Din această cauză, circulaţia transportului, inclusiv a troleibuzelor a fost blocată.

Pe strada Columna un salcâm a căzut peste o casă în care locuiesc două familii. Unul dintre proprietari era acasă când a început furtuna. După ce a tras o sperietură zdravănă, bărbatul a pus mâna pe ferestrău și s-a apucat să facă ordine.

Vecinii i-au sărit în ajutor:

"Am venit să-mi ajut vecinii, pentru că aici este o regiune foarte periculoasă. De 20 de ani, îi tot rugăm să taie toate crengile".

"Nu odată ne-am adresat la Spaţii Verzi să vină să cureţe. Ei au spus că nu au ceea, nu au ceea. Da deamu când o să ne omoare pe noi, atunci de îngropat o să aibă cu ce să ne îngroape".

Echipele de la Spații Verzi intervin pe teren pentru a înlătura consecinţele furtunii şi pentru a debloca străzile. Oamenii care vor să sesizeze autorităţile despre pagubele provocate de ploaie, sunt îndemnaţi să sune la numărul de telefon 022-22-22-67.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu