(foto) DOSARUL 7 aprilie: Procuratura Generală solicită ajutorul societății să identifice persoanele din imagini

Procuratura Generală a facut astăzi publice, fotografiile mai multor persoane suspectate că ar fi implicate în protestele din 7 aprilie 2009.

Astfel, într-un comunicat remis presei, PG solicită ajutorul societății civile să identifice persoanele din imaginile respective.

În comunicat se mai menționează acțiunile pe care Procuratura Generală  intentează să le exercite, și anume urmărirea penală în cauza privind evenimentele care au avut loc la 6 - 7 aprilie 2009 în capitală şi întreprinderea unui set de măsuri orientate spre identificarea organizatorilor, conducătorilor şi instigatorilor dezordinilor în masă.

Deoarece dosarul este de mare rezonanţă, procurorii solicită sprijinul societăţii civile întru stabilirea tuturor circumstanţelor cauzei şi a persoanelor implicate în acţiunile de acum un an.

Astfel, Procuratura Generală face un apel public către cetăţenii, care recunosc persoanele din imaginile prezentate sau cunosc circumstanţe vizînd organizatorii, conducătorii şi instigatorii dezordinilor în masă, să se prezinte pe adresa Procuraturii Generale sau să ne trimită mesaje la:

contact[a]publika.md

Tel. Procuratura Generală: (022) 27 86 42, 069999747.
loading...

Lasă un comentariu