(FOTO) Contrabandă cu păsări vii şi alcool pe traseele naţionale. Poliţia oferă DETALII

Două cazuri de contrabandă ilicită au fost deconspirate pe traseele naţionale, după ce poliţiştii au oprit câteva vehicule pentru verificări. 

Primul caz a avut loc în 11 martie, în orășelul Cupcini din raionul Edineț, unde agenții de patrulare au stopat un autovehicul de model "Mercedes 711D" condus de un bărbat de 29 de ani, originar din satul Chetrosu, raionul Drochia.

Conducătorul auto avea în mijlocul de transport băuturi alcoolice și carbogazoase, pentru care nu a putut prezenta niciun act de proveniență. Valoarea produselor a fost estimată la 20.000 de lei.

Mijlocul de transport a fost dus la Inspectoratul de Poliție din Edineț, iar șoferul este audiat pentru a se stabili toate circumstanțele acestui caz.

În aceeași zi, inspectorii de patrulare dislocați pe traseul M2, au stopat în localitatea Ghindești, raionul Florești un autovehicul de model "Ford Tranzit", încărcat cu păsări. Mașina era condusă de un bărbat de 48 de ani, originar din orașul Soroca. Şi în acest caz, şoferul nu avea careva acte care ar confirma proveniența păsărilor.

Valoarea celor 150 de găini vii transportate de bărbat a fost estimată la 6.000 de lei. Șoferul urmează să fie anchetat de angajații Inspectoratului de Poliție din Florești, pentru a se stabili de unde au fost procurate păsările și unde urmau să ajungă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu