(FOTO) Brazi împodobiți, Moș Crăciun şi decoraţiuni de iarnă. Oamenii veniţi la Hramul Chişinăului, ULUIŢI

Capitala a îmbrăcat straie de sărbătoare. Piața Marii Adunări Naționale a devenit un punct de atracție pentru locuitorii Capitalei, care sărbătoresc astăzi hramul orașului. De la bucate tradiționale, muzică populară și târguri cu lucrări de artizanat, toate au fost organizate pentru a marca ziua de naștere a Chișinăului. 

Un lucru neobişnuit de hram au fost decoraţiunile care ne duc cu gândul la Crăciun sau Paşte. Nu e o glumă, este ideea unui agent economic care a vrut să-şi promoveze produsele.

"Este expus ca o monstră ce putem face. Producem brazi, mai multă istorie. Toţi dau întrebări de ce ar fi acum, noi le explicăm că este doar monstră pentru potenţialii clienţi", a menţionat Tudor Unco, agent economic.

"S-a încercat să se face ceva pozitiv bănuiesc. - Nu credeţi că e prea devreme? - E ca o pregătire să spunem aşa", a spus un bărbat.

"Când l-am văzut am fost foarte mirată că pentru ce trebuie să fie bradul acesta, dar, dă mă rog, cred că aşa trebuie să fie frumos", a afirmat o femeie.

Mai sus vedeţi o galerie foto cu decoraţiunile care te duc cu gândul la Crăciun, chiar dacă astăzi locuitorii Capitalei sărbătoresc Hramul Chişinăului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu