(FOTO) Boxe cu scutece pentru Andrei Năstase. Acțiunea i-a amuzat pe trecători. Unii au făcut poze

Embed:

Boxe cu scutece pot fi găsite în centrul Capitalei. Acțiunea ce-l vizează pe liderul Partidului DA, Andrei Năstase, este o continuare a flash-moburilor organizate de internauți după tentativa nereușită a lui Năstase de a zădărnici adoptarea votului mixt.

Acțiunea internauților i-a amuzat pe trecători. Unii chiar au făcut și poze.

Boxele care au fost instalate în fața Parlamentului i-a deranjat, însă, pe organizatorii protestului din fața Legislativului. Înfuriați, aceștia au distrus boxele, iar scutecele le-au aruncat într-un sac.

Protestatarii s-au arătat deranjați și de faptul că sunt filmați.

După boxele cu scutece, pe bulevardul Ștefan cel Mare au apărut şi pliante adresate lui Andrei Năstase. În poză apare el cu pantalonii uzi.

Recent, după ce liderul Platformei Demnitate şi Adevăr a fost surprins ud la pantaloni în timpul protestelor din data de 20 iulie, câţiva tineri au mers la sediul formațiunii sale cu un pachet de scutece. Activiştii spun că şi-au dorit să i-l ofere în dar, pentru ca Andrei Năstase să evite pe viitor asemenea situaţii jenante.

Glumele pe seama lui Andrei Năstase nu s-au oprit aici. Cineva a dus la sediului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr un vas de toaletă. "Cadoul" a fost personalizat. Pe el era un abţibild cu mesajul "În WC Andrei, nu în pantaloni".

Citeşte şi: De râsul internetului. Andrei Năstase surprins cu pantalonii uzi ... între picioare

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu