Fotbalul mare revine la Speia! Pe stadionul vestit odată se fac ultimele pregătiri pentru meciul Dacia - Veris

Embed:

Fotbalul mare revine la Speia! Pe stadionul pe care s-au jucat şi meciuri din Cupele Europene se fac ultimele pregătiri pentru partida dintre Dacia şi Veris, din etapa a treia a Diviziei Naţionale. Acesta va fi primul meci oficial jucat la Speia după o pauză de şapte ani.

În tribunele stadionului din Speia sunt instalate scaune noi în culorile Daciei. Totodată, au fost renovate vestiarele, duşurile, cabinetul medical şi loja presei.

"Gazonul e gata. A mai rămas să terminăm de schimbat scaunele în tribune, în rest toată infrastructura este gata. Pe data de 11 va fi deschiderea şi va avea loc prima partidă", a anunţat directorul Complexului Sportiv din Speia, Dumitru Braghiş.

Pe stadionul din Speia se va juca, duminică, primul meci oficial după o pauză de şapte ani. Aici se va defăşura partida dintre vicecampioana Dacia şi nou-promovata Veris.

Locuitorii din Speia sunt încântaţi de faptul că fotbalul mare revine în localitate după o pauză îndelungată. Iată ce au spus ei:

"Pentru locuitorii satului Speia este foarte bine că vom avea posibilitatea să vedem fotbal de calitate."

"Desigur că suntem bucuroşi. Vom avea un loc unde vom putea privi fotbal. În ultimul timp, orice distracţie în sat a dispărut. Dacă deja au achiziţionat stadionul din Speia, reiese că e clubul nostru din sat. Voi susţine Dacia."

Conducerea Complexului Sportiv de la Speia a declarat că renovarea stadionului va continua pe toată durata acestui sezon. "Vom instala şi o tabelă electronică. Am dat comandă şi trebuie să o aducă din China. Ne rămâne să instalăm nocturnele până la anul, ca să putem juca meciurile din Cupele Europene aici", a precizat Dumitru Braghiş.

Oficialii clubului Dacia au achiziţionat baza de pregătire de la Speia în 2010. Pe teritoriul complexului se află un stadion care are o capacitate de peste 10 mii de locuri. De-a lungul timpul, pe stadionul din Speia s-au jucat meciuri din cupele europene, cu participarea echipelor Zimbru şi Constructorul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu