Fotbalistul uruguayan Abel Hernandez a fost jefuit în Sicilia

Fotbalistul uruguayan Abel Hernandez, legitimat la gruparea Palermo, a fost jefuit în Sicilia, de către o persoană necunoscută, care i-a furat banii, un ceas de valoare şi câteva bijuterii! Hernandez susţine că atacatorul l-a ameninţat cu pistolul şi i-a cerut să-şi golească buzunarele.

Abel Hernandez, atacantul uruguayan al lui Palermo, a avut parte de un incident neplăcut în timp ce se întorcea de la antrenament. Jucătorul a fost ameninţat cu pistolul într-o intersecţie, iar agresorul i-a furat banii, un ceas de valoare, o brăţară cu diamante şi cerceii.

Corriere dello Sport notează că atacatorul, care conducea o motocicletă, a simulat un accident cu maşina în care se afla fotbalistul. În momentul în care Hernandez a ieşit din maşină pentru a vedea pagubele accidentului, bărbatul l-a ameninţat cu arma şi i-a cerut să-şi golească buzunarele. Imediat după incident, Hernandez a chemat poliţia.

„Astfel de lucruri se pot întâmpla oriunde. Cel mai rău este că s-a trezit cu un pistol în gură. Era singur când s-a întâmplat totul, dar măcar nu a suferit nicio agresiune fizică”, a declarat Vincenzo D'Ippolito, agentul jucătorului.

Abel Hernandez nu este primul jucător al formaţiei US Palermo care este jefuit, înaintea sa victime fiind Fabrizio Miccoli, Edinson Cavani şi Nicolas Bertolo.

Lasă un comentariu