Fotbalistul moldovean Artur Ioniţă a pierdut confruntarea cu Cristiano Ronaldo din Serie A

Embed:
Fotbalistul moldovean Artur Ioniţă a pierdut, previzibil, confruntarea cu Cristiano Ronaldo din Serie A. Echipa sa de club, Calgiari Calcio, a fost învinsă de Juventus cu scorul de 1-3.

Internaţionalul moldovean a început meciul de la Torino ca titular, însă a fost înlocuit în minutul 67. De partea cealaltă, superstarul Cristiano Ronaldo a fost integralist, dar nu a reușit să înscrie vreun gol.

Juve a început partida cu motoarele turate la maximum şi a deschis scorul prin argentinianul Dybala după doar 40 de secunde de joc.

Oarecum surprinzător, echipa de pe insula Sardinia a egalat în minutul 36 prin Joao Pedro, însă gazdele au preluat conducerea peste doar două minute, urmare a autogolului croatului Brádarici. Columbianul Juan Cuadrado a stabilit rezultatul final în minutul 87.

Graţie acestei victorii, Juventus şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul Seriei A. "Bătrâna Doamnă" are un avans de 6 puncte faţă de a doua clasată, Internazionale Milano.

De partea cealaltă, echipa lui Artur Ioniţă, Cagliari Calcio, este pe locul 12 cu 13 puncte acumulate în 11 etape.

"Juventinii" vor juca săptămâna viitoare un meci important în Liga Campionilor. Formația "bianco-nera" se va confrunta pe teren propriu cu Manchester United într-o partidă din etapa a patra a grupei H.

Partida va putea fi vizionată în transmisiune directă la CANAL 3, miercuri, 7 noiembrie, cu începere de la ora 22:00.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu