Fotbalistul moldovean Alexandru Epureanu a debutat în peliminariile Ligii Campionilor

Embed:

Fotbalistul moldovean Alexandru Epureanu a debutat în peliminariile Ligii Campionilor din acest sezon într-un meci dramatic.

Echipa sa de club, Istanbul Bașakșehir, a încheiat la egalitate partida din deplasare cu formația belgiană, Club Brugge.

Gazdele au condus cu 2-0 după circa un sfert de oră, însă echipa lui Epureanu a întors rezultatul în repriza a doua, când a înscris de 3 ori consecutiv.

Club Brugge a reușit să se salveze de la înfrângere, egalând aproape de final. Căpitanul echipei noastre naționale, Alexandru Epureanu, a fost intergralist la Istanbul Bașakșehir, iar în minutul 61 a fost avertizat cu cartonaș galben.

Viitorul Constanța a debutat excelent în Liga Campionilor.

Echipa lui Gheorghe Hagi a învins pe teren propriu formația APOEL Nicosia cu 1-0. Golul victoriei campioanei României a fost marcat în repriza secundă de Cristian Ganea, care a reușit o execuție fabuloasă.

Tot aseară, Dinamo Kiev a învins-o pe Young Boys Berna, scor 3-1, iar Nice a remizat cu Ajax Amsterdam. Partida jucată la Nizza s-a încheiat cu 1-1. Manșa secundă este programată pentru săptămâna viitoare.

Pe aceeaşi temă