Fotbalistul Daniele De Rossi îşi agaţă ghetele în cui. Mjlocaşul a anunţat că şi-a încheiat cariera de jucător

Embed:

Fotbalistul italian Daniele De Rossi îşi agaţă ghetele în cui. Mjlocaşul de 36 de ani a anunţat că şi-a încheiat cariera de jucător după ce şi-a reziliat contractul cu clubul argentinian Boca Juniors.

"Nu spun adio doar clubului care rămâne în inima mea. Spun adio vieţii mele, profesiei, sportului, pasiunii. Am 36 de ani şi e clar că asta trebuia să se întâmple la un moment dat, fie în iunie, fie în decembrie. Am avut noroc să joc multe meciuri importante, împotriva celor mai buni fotbalişti din lume şi din istorie, aşa că sunt foarte fericit de viaţa mea", a spus fostul fotbalist, Daniele De Rossi.

Daniele De Rossi a afirmat că vrea să petreacă mai mult timp cu familia, dar nu se retrage definitiv din fotbal.

"Aş vrea să devin antrenor. O să studiez, o să învăţ multe lucruri noi, fiind aproape de cei mai buni antrenori din lume, cei care îmi plac. O să îi vizitez, o să-i urmăresc, o să-i studiez, o să comunic cu ei pentru că am multe de învăţat de la ei", a menţionat fostul fotbalist, Daniele De Rossi.

De Rossi a jucat şase meciuri în tricoul formaţiei Boca Juniors şi a marcat un gol. Mijlocaşul a evoluat timp de 19 ani pentru AS Roma, din 2000 până în 2019. 

Italianul a strâns 117 de selecții în echipa națională a țării sale, pentru care a marcat de 21 de ori. În 2006, a câștigat Cupa Mondială cu "squadra azzurra".

loading...

Lasă un comentariu