Fotbaliştii Naţionalei Franţei se vor putea simţi în Moldova CA ACASĂ. O patiserie din Chişinău îi va răsfăţa cu delicii pariziene

Starurile fotbalului mondial se vor putea simţi şi în Moldova ca acasă. Asta datorită Inei Vieru, o antreprenoare din Capitală, care s-a îndrăgostit cândva de patiseria franceză şi a deschis acasă o patiserie cu specific parizian.

Chiar dacă au un regim strict, ţinut în secret, în zilele din afara cantonamentelor, campionii mondiali, jucătorii naţionalei Franţei, nu pot rezista savorii deliciilor pariziene.

Acum mulţi ani, Ina Vieru s-a îndrăgostit irecuperabil de gustul deliciilor rafinate şi a fost printre primii antreprenori din Capitală care a reuşit să deschidă o patiserie cu deserturi inspirate din cea mai renumită bucătărie din lume. Aşa că starurile fotbalului mondial se vor putea simţi şi în Moldova ca acasă.

Femeia s-a aventurat pe această cale după ce a gustat din deliciile îngerilor, la Paris. 

Pentru a le oferi chişinăuienilor savoarea franceză majoritatea ingredientelor se importau, până şi untul era adus de peste hotare. Una dintre prăjituri a făcut două drumuri la Chişinău. 

Ina Vieru crede că prepararea prăjiturilor este o muncă la fel de dificilă ca şi efortul pe care îl vor depune fotbaliştii moldoveni la meciul cu selecţionata Franţei din preliminarele Euro 2020.

Antreprenoarea va ţine pumnii pentru naţionala Moldovei deşi, recunoaşte că este admiratoarea Campionilor Mondiali.

Partida dintre Republica Moldova şi campioana mondială în exerciţiu, Franţa, se va disputa în data de 22 martie pe stadionul Zimbru şi va fi difuzată în direct la PRIME de la ora 21 şi 45 de minute.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu