Fotbaliştii lui Tottenham Hotspur au găsit o metoda excelentă de distracţie pe timpul coronavirusului

Embed:
Fotbaliştii lui Tottenham Hotspur nu se plictisesc în timpul pauzei cauzate de răspândirea coronavirusului. Heung-min Son, Dele Alli, Hugo Lloris şi Lucas Moura au găsit o metoda excelentă de distracţie şi au organizat un concurs de footgolf, o combinaţie între golf şi fotbal. Acesta a avut loc în incinta noului stadion al clubului inaugurat în luna aprilie a anului trecut.

Conform regulilor, cei patru jucători trebuiau să mişte mingile de fotbal în cealaltă parte a arenei, pentru construcţia căreia s-a cheltuit peste un miliard de euro. Fotbaliştii au fost bine dispuşi, au glumit și s-au distrat copios în timpul competiţiei.

Marea bătălie s-a dat între Heung-min Son şi Dele Alli, care au dovedit a fi cei mai precauţi în acest concurs improvizat. În loc de gaură, fotbaliştii lui Hotspur trebuiau să nimerească poarta, amplasată între localurile din incinta stadionului. În cele din urmă, sud-coreeanul și-a stăpânit mai bine emoţiile şi a nimerit ţinta.

În urma acestei victorii, câştigătorul a fost premiat cu un sacou al clubului englez.

Footgolf-ul ia tot mai mare amploare în ultimii ani. Primul turneu s-a desfăşurat în 2009 în Olanda. De atunci jocul s-a răspândit prin lume şi a câştigat rapid popularitate.
loading...

Lasă un comentariu