Fotbaliştii germani, gata să renunţe la 20 la sută din salarii pentru a-i ajuta pe conducători să facă faţă crizei generate de COVID-19

Fotbaliştii lui Bayern Munchen şi a altor cluburi germane au acceptat scăderea salariilor pentru a-i ajuta pe conducători să facă faţă crizei generate de pandemia de coronavirus. Potrivit presei germane, bavarezii şi membrii Consiliului de Administraţie s-au declarat pregătiţi să renunţe la 20 la sută din salariu.

La campioana Germaniei, cheltuielile salariale au reprezentat de peste 330 milioane de euro în sezonul 2018/2019.

Primii din Germania care au propus o reducere a salariilor au fost jucătorii de la Borussia Monchengladbach, urmaţi de omologii lor de la Werder Bremen şi Schalke-04.

În pauza creată fotbaliştii grupării din Munchen efectuează antrenamente online.

Bavarezii se pregătesc acasă sub îndrumarea unui preparator fizic, care le arată mişcările pe care trebuie să le facă printr-o transmisie video.

Prin această măsură staff-ul tehnic vrea să-și mențină jucătorii în formă pe perioada în care aceștia trebuie să stea izolați pentru a evita răspândirea pandemiei de COVID-19.

Şedinţele de pregătire durează între 75 şi 90 de minute, iar fotbaliştii sunt echipaţi cu ceasuri inteligente conectate, care permit medicilor clubului să primească date privind ritmul lor cardiac.

loading...

Lasă un comentariu