Fotbaliștii englezii nu au parte de sărbători. Cu cine va juca în această seară Chelsea şi Liverpool

Embed:

Fotbaliștii englezii nu au parte de sărbători. Etapa a 18-a se va disputa tradiţional de Boxing Day, a doua zi de Crăciun.

Astăzi, Chelsea va întâlni formaţia Watford. Pe banca tehnică a londonezilor va debuta Guus Hiddink. Olandezul a fost numit în calitate de antrenor interimar după ce a fost demis Jose Mourinho.

"Noi trebuie să ne demonstrăm nouă, jucătorilor, clubului, fanilor, dar şi tuturor că echipa Chelsea este capabilă să-şi spele ruşinea după prima jumătate a sezonului şi să obţină rezultate bune în următoarele meciuri", a declarat antrenorul interimar Chelsea Londra, Guus Hiddink.

Într-o altă partida importantă din această rundă se vor duela liderul-surpriză din campionat, Leicester City şi Liverpool. "Cormoranii" se află abia pe poziţia a noua în Premier League.

"Trebuie să avem puţin noroc. Ei au muncit mult şi merită locul pe care se află în prezent. Ei se apără bine, aproape perfect, joacă pe contraatac, sunt rapizi, nu au fotbalişti accidentaţi", a precizat antrenorul Liverpool, Jurgen Klopp.

În perioada 26 decembrie - 3 ianuarie, cele 20 de formaţii din Premier League vor avea de disputat câte trei partide.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu