Fotbaliştii echipei naţionale a Moldovei vor să continue cu Alexandru Spiridon pe banca tehnică

Embed:
Fotbaliştii echipei naţionale a Republicii Moldova vor să continue cu Alexandru Spiridon pe banca tehnică. Aceştia susţin că de la venirea tehnicianului la cârma primei reprezentative jocul a crescut considerabil, iar progresele sunt evidente.

De la începutul anului, naţionala Moldovei a disputat 11 meciuri, 5 amicale şi 6 în Liga Naţiunilor. "Tricolorii" au obţinut 2 victorii, au suferit 4 înfrângeri, iar 5 partide le-au terminat la egalitate. Mai mult, în premieră reprezentativa ţării noastre nu a pierdut în cinci întâlniri consecutive.

"Da şi vreau continuitate cu domnul Spiridon. Vreau să mergem mai departe pentru că eu simt şi văd că sunt schimbări. Ne dorim foarte mult ca şi suporterii să observe asta", a spus mijlocaşul echipei naţionale a Republicii Moldova, Radu Gânsari.

"Cred că echipa a început să joace mai interesant pentru spectatori, părerea mea. Încercăm să pasăm mai mult, încercăm să creem ceva ocazii. Cred că este un pas, nu ştiu cât de mare, dar este înainte", a spus căpitanul echipei naţionale a Republicii Moldova, Alexandru Epureanu.

Chiar dacă au ratat calificarea în etapa următoare a Ligii Naţiunilor, "tricolorii" susţin că sunt pe calea cea dreaptă, iar în curând vor veni şi rezultatele.

"Având un antrenor cu aşa experienţă sunt sigur că vor fi şi ceva tineri care în viitor ne vor da o mână de ajutor. Dacă e să ne gândim mereu că nu avem rezultate şi nu reacţionăm, atunci vom rămâne pe loc", a spus mijlocaşul echipei naţională a Republicii Moldova, Artur Ioniţă.

Selecţionerul Alexandru Spiridon declarase înaintea ultimelor două meciuri din Liga Naţiunilor că mai are contract cu Federaţia Moldovenească de Fotbal încă un an şi este invitat la tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului European din 2020, programată la începutul lunii decembrie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu