Fotbaliştii clubului Sheriff Tiraspol visează la "primăvara europeană"

Embed:

Fotbaliştii clubului Sheriff Tiraspol visează la ”primăvara europeană”! După ce şi-au aflat adversarii din Grupa F a Ligii Europei, aceştia afirmă că pot obţine puncte în fiecare meci şi, implicit, calificarea în şaisprezecimile de finală ale competiţiei.

Sheriff va juca într-o cu FC Copenhaga, Lokomotiv Moscova şi FC Fastav Zlin.

"Putem juca de la egal la egal cu toate cele trei echipe. Putem şi, cu siguranţă, vom lua puncte cu fiecare din aceste trei formaţii. De ce nu?: să obţinem şi calificarea! Să jucăm meci de meci şi să prindem ”primăvara europeană”", a spus fundaşul Sheriff Tiraspol, Ion Jardan.

"Şanse mereu sunt. Trebuie să ne gândim mereu că putem trece de orice adversar şi să jucăm fiecare meci la maxim. La final vom vedea câte puncte vom acumula", a spus mijlocaşul Sheriff Tiraspol, Gheorghe Anton.

Fotbaliştii echipei-campioane a Republicii Moldova au analizat echipele adverse şi afirmă că cele mai mare probleme le-ar putea avea în partidele cu Lokomotiv Moscova, formaţie ce are în palmares două titluri de campioană şi şapte Cupe ale Rusiei.

"Cele mai mari bătăi de cap le-am putea avea, desigur, cu Lokomotiv Moscova, care este cea mai titrată echipă din această grupă. Urmează apoi FC Copenhaga, care nu trebuie ignorată. A câştigat campionatul Danemarcei în sezonul trecut. Zlin este o enigmă pentru mine. Am auzit prima dată de această echipă. Deja după tragerea la sorţi am căutat informaţii pe internet, pe site-urile specializate", a spus fundaşul Sheriff Tiraspol, Ion Jardan.

"Cel mai mult ştiu despre Lokomotiv Moscova, deoarece urmăresc mai des campionatul Rusiei. O echipă foarte bună, cu fotbalişti de mare calitate. Ne va fi cel mai greu cu ei. Despre Zlin şi FC Copenhaga nu pot să mă expun, pentru că am urmărit foarte puţin evoluţia acestor echipe",  a spus mijlocaşul Sheriff Tiraspol, Gheorghe Anton.

În prima etapă a fazei grupelor din Liga Europei Sheriff-ul va juca, pe 14 septembrie, în Cehia, cu FC Fastav Zlin.

Meciul se va disputa pe ”Andruv Stadium” din oraşul Olomouc (ОломОуц), situat la 64 kilometri de localitatea Zlin.

Apoi tiraspolenii vor avea, una după alta, două partide pe teren propriu: pe 28 septembrie cu FC Copenhaga şi pe 19 octombrie cu Lokomotiv Moscova.

Toate meciurile Sheriff-ului, acasă sau în deplasare, vor fi televizate în direct de Canal 3.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu