Fotbaliştii clubului german Bayern Munchen aşteaptă cu nerăbdare festivalul de bere Oktoberfest

Embed:
Fotbaliştii clubului german Bayern Munchen aşteaptă cu nerăbdare festivalul de bere Oktoberfest. Cu mai puţin de 3 săptămâni până la eveniment, jucătorii au participat la o şedinţă foto, pozând în costume tradiţionale bavareze cu halbe de bere în mână.

A fost o primă experienţă pentru Philippe Coutinho, Lucas Hernandez, Benjamin Pavard şi Ivan Perisic, fotbalişti transferaţi de campioana Germaniei în această vară.
Din 2003, de când Bayern Munchen a încheiat un parteneriat cu o cunoscută firmă de bere, fotbaliştii fac o poză de grup înainte de fiecare Oktoberfest.

După şedinţa foto, ei au oferit autografe pe tricouri şi pe halbe de bere. Festivalul de la Munchen se va deschide pe 21 septembrie şi va dura până pe 6 octombrie. Jucătorii lui Bayern sunt prezenţi la eveniment în fiecare an.

Formaţia bavareză a debutat cu stângul în actualul sezon, ea fiind învinsă în Supercupa Germaniei de Borussia Dortmund. Însă apoi a obţinut două victorii şi o remiză în campionat, fiind acum pe locul secund în clasament, cu 7 puncte acumulate.

După care, în Cupa Germaniei, Bayern Munchen a dispus de Energie Cottbus cu 3-1 şi s-a calificat în şaisprezecimile de finală.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu