Fotbaliştii clubului Arsenal Londra şi-au petrecut noaptea într-un cazino înaintea confruntării cu Atletico Madrid

Fotbaliştii clubului londonez Arsenal Londra se pregătesc de confruntările cu Atletico Madrid din semifinalele Ligii Europei la cazino!!! Jucătorii au profitat de o zi liberă şi si-au petrecut noaptea în oraş, la unul dintre cele mai cunoscute cazinouri din capitala Angliei.

Aaron Ramsey, Hector Bellerin, Nacho Monreal sau Per Mertesacker s-au numărat printre cei 19 fotbalişti care au ales să-şi încerce norocul.

La rândul lui, antrenorul "tunarilor", francezul Arsene Wenger, tratează cu maxima seriozitate dubla manşă cu gruparea madrilenă.

"Pentru noi este absolut firesc să-i batem și să ne calificăm în finală. Atunci vom avea şansă să cucerim trofeul. În semifinale avem un obstacol mare. Aș spune chiar că Atletico Madrid este una dintre principalele favorite la câştigarea competiției", a spus Arsene Wenger, antrenor Arsenal Londra.

Primul meci al confruntării dintre Arsenal și Atletico se va disputa la Londra, joi, 26 aprilie. Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă la Canal 3 cu începere de la ora 22 şi 5 minute.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu