FOTBALIŞTII - BUSINESSMANI. David Luiz şi Willian şi-au deschis propriul restaurant

Fotbaliştii clubului Chelsea Londra, David Luiz şi William nu sunt doar coechipieri pe teren, dar mai nou, şi în business.

Cei doi brazilieni au deschis propriu restaurant chiar în Londra. Localul este unul cu specific italian. La deschidere au fost prezenţi aproape toţi fotbaliştii echipei Chelsea Londra, printre care N'Golo Kanté, Eden Hazard, Olivier Giroud, dar şi alţi prieteni ai proprietarilor restaurantului. Aceştia i-au felicitat pe David Luiz şi Willian.

Restaurantul celor doi fotbalişti se numeşte "Babbo", ceea ce în traducere din italiană înseamnă tată. În local a fost realizat şi un graffiti tematic, la care a pus umărul şi David Luiz.

După ce au chefuit în noul restaurant fotbaliştii echipei engleze au revenit la antrenamente şi se pregătesc de meciul cu Swansea din Premier League. Chelsea luptă pentru un loc care îi va asigura în sezonul următor participarea în Liga Campionilor.

În prezent, aristocraţii sunt pe locul 5 în clasament, fiind la 5 puncte distanţă de locul 4, care califică echipa în faza grupelor a celei mai tari competiţii inter-cluburi din lume.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu