Fotbalişti de valoare la FC Tiraspol. VEZI cine va juca în finala Cupei Moldovei

Embed:

FC Tiraspol va ataca în finala Cupei Moldovei cu foste vedete ale naţionalei. Alexandru Popovici a trecut în carieră pe la 13 cluburi, printre care Duisburg, Dinamo Moscova, Seongnam Ilhwa, sau Dnipro Dnipropetrovsk. Chiar dacă are 36 de ani, Popovici este cotat de site-urile de specialitate la 200 mii de euro. Atacantul a evoluat pentru naţională în 21 de meciuri şi a înscris trei goluri.

Un alt fotbalist renumit din lotul echipei FC Tiraspol este Stanislav Ivanov. Internaţionalul moldovean aproape toată cariera a jucat în Rusia, la cluburile FC Moscova, Lokomotiv Moscova, FC Rostov şi Krîlia Sovetov Samara. Anul trecut, acesta a revenit în Moldova şi, chiar dacă nu este titularizat în ultima perioadă, este cel mai valoros jucător de la tiraspoleni, fiind cotat la 400 mii de euro.

Nicolae Josan, care a jucat două sezoane la Anji Mahacikala, s-a transferat în această iarnă la FC Tiraspol. Acest lucru l-a ajutat să revină la echipa naţională, de la care a lipsit aproape doi ani. Atacantul Alexandru Grosu nu a jucat la selecţionată, dar în acest sezon este golgheterul echipei, cu 10 reuşite.

FC Tiraspol are în lot 12 stranieri. Printre aceştia se numără şi brazilianul Fred Nelson. Acesta a devenit în ultimii ani liderul echipei şi are o valoare pe piaţă de 200 mii de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu