Fotbal moldovenesc VIOLENT. Un fotbalist de la Dacia l-a făcut KNOCK-OUT pe portarul lui Milsami

Embed:

Scene de groază în Cupa Moldovei la fotbal. Portarul echipei Milsami Orhei şi-a pierdut cunoştinţa pe teren şi a fost dus cu ambulanta la spital dupa ce a fost lovit de un jucător de la Dacia.

Clipele de coşpmar au avut loc în minutul 74. Atacantul echipei Dacia, Vadim Cemârtan a încercat să ajungă la balon, însa l-a lovit cu piciorul în cap pe portarul echipei Milsami, Radu Mâţu. Acesta s-a prăbuşit pe teren, iar jucătorii au făcut semne disperate spre staff-ul medical.

Toată lumea și-a adus aminte de cazul lui Patrick Ekeng de la Dinamo București, care a decedat acum câteva zile. Din fericire, de această dată deznodământul nu a fost unul tragic.

În cele din urmă, Mâţu a fost dus la spital cu ambulanţa, iar meciul a fost întrerupt circa zece minute. Atacantul Daciei a fost eliminat şi a părăsit terenul însoţit de forţele de ordine, pentru a nu fi atacat de suporterii din Orhei.

La sfârşitul săptămânii trecute, în etapa a 25-a din Divizia Naţională, tot Cemârtan l-a lovit cu piciorul şi i-a spart capul aceluiaș Radu Mâţu.

"Consider că doar un animal poate să procedeze în asemenea mod. Eu răspund de cuvintele mele, deoarece am văzut jocuri şi mai tensionate. În meciul trecut acest Cemârtan i-a spart capul. De data asta mai nu l-a trimis pe lumea cealaltă", a spus antrenorul de la Milsami Andrian Sosnovschi.

"Poate el s-a împiedicat şi a atins cu piciorul capul portarului. Este un gest ce nu-i face cinste atacantului", a comentat Veaceslav Semionov, antrenorul second al Daciei.

Potrivit medicilor, Radu Mâţu a suferit o comoţie cerebrală şi deocamdată nu se ştie cât va fi indisponibil.

Milsami a câştigat cu 1-0 partida cu Dacia şi s-a calificat în finala Cupei Moldovei. Golul victoriei a fost marcat de Eugen Sidorenco în prima repriză de prelungiri.

"Ne-am dorit mai mult victoria. Ne-am străduit şi am câştigat", a spus atacantul Milsami Eugen Sidorenco.

În finală, Milsami se va lupta pentru trofeu cu Zarea. Gruparea din Bălţi a învins cu 2:1 și a eliminat-o surprinzător pe deţinătoarea Cupei Moldovei, Sheriff Tiraspol, chiar la ea acasă.

Gheorghe Boghiu a fost eroul bălţenilor, el reuşind să înscrie golul victoriei în minutul 108, după ce cele 90 de minute regulamentare s-au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Finala Cupei Moldovei se va disputa la 25 mai, pe stadionul Zimbru din Capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu