Fotbal împotriva drogurilor! Persoane publice au jucat un meci amical cu foşti narcomani

Embed:

Personalităţi ale vieţii publice, dar şi foşti consumatori de droguri au jucat, astăzi, un meci amical de fotbal pe stadionul Dinamo din Capitală. Organizatorii spun că, astfel, vor să sensibilizeze tinerii asupra pericolului dependenţei de substanţele narcotice. Foştii consumatori de droguri au făcut echipă împreună cu primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, dar şi cu actori şi jurnalişti.

Fiecare dintre foştii narcomani avea inscripţionat pe tricou, în loc de nume, termenul de când nu mai consumă droguri. Toţi susţin că nu le-a fost uşor să scape de această dependenţă.

"Mi-a fost greu, însă am fost susţinut de persoanele care au scăpat de această dependenţă şi nu am încercat să inventez bicicleta, ci am făcut ceea ce au făcut şi ei. Am familie, un copil şi o soţie frumoasă, precum şi o meserie care îmi place", povesteşte Vladimir, un fost narcoman.

În cadrul meciului, echipa în care a jucat primarul Capitalei a fost învinsă de adversari.

"Oricum, în viaţă nu le poţi avea pe toate, câştigăm în alegeri, dar pierdem la fotbal. Am dat o pasă de gol. Nu poţi să marchezi întotdeauna, marchezi în alegeri. În fotbal îi mai laşi pe alţii", a glumit primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă.

"Indiferent în ce direcţie se fac astfel de acţiuni e bine că participă oameni ca primarul oraşului, alţi oameni, jurnalişti, actori. E chiar interesant când dau un pas lui Nicu Timofti, ştii bancu cela – ştii cine e prezidentu ţării Nicu Timofti? Aista e tata lui Nicu Timofti", s-a amuzat şi actorul Sergiu Voloc.

Evenimentul a fost organizat cu prilejul Zilei Internaţionale Antidrog, care este marcată pe 26 iunie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu