Fostul viceministru de interne Ghenadie Cosovan este ameninţat de către cei din noua alianţă ACUM - PSRM

Embed:

Fostul viceministru de interne Ghenadie Cosovan este ameninţat de către cei din noua alianţă ACUM - PSRM. Cosovan susţine că prin şantaj aşa - zişii "omuleţi verzi", în frunte cu Igor Dodon, realizează planul de federalizare a Republicii Moldova, pe care atât de mult îl doreşte Rusia. Iar pentru a reuşi, aceştia au ajuns să aducă ameninţări directe, celor care apără suveranitatea şi integritatea ţării.

Declaraţia a fost făcută de fostul viceministru de interne în cadrul emisiunii "Tema Zilei" de la Canal 2.

"Astăzi un coleg pe care îl stimam, colonel de poliţie, mă sună la ora 8.36 dimineaţa: „Nu uitaţi că vine tineretul din urmă cu alte viziuni, pentru a ne judeca în istoria noastră, număraţi zilele şi predaţi-vă că o să vă salvaţi pe voi şi familiile mele” . Nu mă speriaţi pe mine şi nu îmi intimidaţi familiile", a spus ostul viceministru de interne, Ghenadie Cosovan.

Ameninţările au început să vină după ce aproape două sute de oameni, majoritatea veterani ai războiului de pe Nistru, au hotărât să apere instituţiile statului de cei care vor să le acapareze ilegal.

Din noaptea de sâmbătă şi până acum sunt pichetate clădirea Guvernului, Curtea Constituţională, Procuratura Generală, Ministerul de Interne, al Agriculturii dar şi cel al Finanţelor. Manifestanţii afirmă că nu vor admite preluarea puterii de un un grup de impostori, care vor să acapareze puterea prin lovitură de stat. 

Oamenii sunt decişi să rămână în stradă până când alianţa moscovită ACUM - PSRM nu va ceda, ca să ofere ocazia poporului să o judece în cadrul alegerilor anticipate. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu