Fostul soț a lui Meghan Markle s-a căsătorit. Cum arată mireasa lui Trevor Engelson (FOTO)

Trevor Engelson, bărbatul care a fost căsătorit timp de doi ani cu actuala ducesă de Sussex, și-a legat destinul cu Tracey Kurland. Ceremonia a avut loc într-o casă privată din Hidden Hills, California, scrie libertatea.ro.

Fostul soț al lui Meghan Markle a anunțat, la doar două săptămâni de la nunta regală, că și-a cerut iubita în căsătorie. Sâmbătă, Trevor a făcut din nou pasul cel mare, de data aceasta cu Tracey, nutriționista de 32 de ani, fiica unui bancher milionar.

"Nunta a fost intimă, la o lume distanță de cea a lui Meghan și a lui Harry", a spus un invitat, potrivit Daily Mail. Câteva imagini cu cei doi miri au apărut pe rețelele de socializare, spre bucuria internauților care erau curioși să o vadă pe Tracey în rochie de mireasă.

Ea a purtat o rochie albă, până la genunchi, cu umerii goi. Trevor a ales pentru fericitul eveniment o cămașă roz pal și un sacou albastru-gri.

Fostul soț al lui Meghan Markle are o relație cu Tracey Kurland din anul 2017. Trevor și Meghan au avut o relație care a durat șase ani. Cei doi s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în anul 2010 și au făcut nunta anul următor, în Jamaica. Doi ani mai târziu, relația s-a destrămat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu