Fostul şef de campanie al preşedintelui SUA, Donald Trump, a fost condamnat pentru deturnare de fonduri

Preşedintele american Donald Trump a declarat despre condamnarea fostului şef al campaniei din 2016, Paul Manafort, că nu îl implică, detaşându-se astfel de condamnarea acestuia, scrie rtv.net.

"Nu mă implic", a declarat Trump după sentiţa pe care a primit-o fostul său şef de campanie, Paul Manafort. Preşedintele american a încercat astfel să se detaşeze de condamnarea acestuia, scrie presa americană.

Cu toate acestea, Trump şi-a declarat părerea de rău pentru fostul lui şef de campanie, scrie presa americană.

"Mă simt stânjenit pentru Paul Manafort", a spus Trump după aflarea deciziei ce îl implică pe Manafort. sosind în Virginia de Vest pentru o întrunire politică.

"Nu mă implică", a mai subliniat preşedintele. Trump a ţinut însă să precizeze că sentinţa dată lui Manafort "nu are nimic cu amestecul Rusiei" în campania electorală 2016.

"Nu are nimic de-a face cu implicarea rusească, vom continua vânătoarea de vrăjitoare", a adăugat Trump.

Paul Manafort, fostul şef de campanie al preşedintelui american Donald Trump la alegerile din 2016, a fost găsit vinovat pentru 18 capete de acuzare ce au vizat diferite infracţiuni, între care evaziune fiscală, fraudă bancară şi ascunderea unor conturi ca parte a investigaţiei privind interferenţa Rusiei în alegerile din 2016, a anunţat presa americană.

Procurorii au descoperit că Manafort ar fi colectat 65 milioane dolari în conturile bancare străine din 2010 până în 2014 şi că a cheltuit peste 15 milioane de dolari pentru achiziţii de lux în aceeaşi perioadă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu