Fostul principe al României, Nicolae, pus în fața testului ADN. Este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan

Embed:

Fostul principe al României, Nicolae, este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan, o tânără cu care a avut o relaţie acum patru ani, iar totul a ieşit la iveală după un test de paternitate efectuat recent. Fostul principe, care este însurat de un an cu Alina Binder, a făcut publică informaţia pe pagina sa de Facebook menţionând că îşi va ajuta fetiţa cu tot ce va avea nevoie.

El a menţionat în mesaj că şi-a asumat responsabilitatea legală faţă de copil şi că din rațiuni care țin de protejarea intereselor fetiţei, consideră că orice aspect legat de viaţa ei este de natură strict privată. 

Nicoleta Cîrjan a redistribuit mesajul fostului principe şi a scris că 27 mai 2019 este o zi surprinzătoare pentru ea venită odată cu lecţia răbdării şi cu încrederea adevărul învinge întotdeauna.

Nicolae şi Nicoleta Cîrjan au făcut cunoştinţă în primăvara anului 2015, în timpul unui eveniment public. La mijlocul verii, Nicoleta a aflat că este însărcinată şi a decis să păstreze copilul. Atunci a fost şi momentul în care cei doi au încetat să mai comunice.

O lună mai târziu, Regele Mihai i-a retras titlul de "principe al României" nepotului său Nicolae şi a decis să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Deşi, oficial, nu a fost explicat motivul acestei decizii, în spaţiul public au apărut informaţii că ar fi legată de acest scandal.

Copilul celor doi au apărut pe lume în data de 9 februarie 2016.

loading...

Lasă un comentariu