Fostul primar din Sângera ar fi fost ÎMPUȘCAT! Familia nu acceptă ideea sinuciderii

Embed:

Familia fostului primar de Sângera, găsit împuşcat la sfârşitul lunii trecute, nu admite faptul că acesta s-ar fi sinucis.

Într-un reportaj realizat de jurnaliştii de la Ziarul de Gardă, fiii primarului susţin că tatăl lor nu putea recurge la un asemenea gest şi spun că sunt mai multe elemente care ridică semne de întrebare.

Aceştia nu exclud versiunea că tatăl lor ar fi fost împuşcat.

Feciorii lui Mihail Lari spun că tatăl lor ar fi avut, în ultima perioadă, un conflict cu un consilier local din partea Partidului Nostru, Ion Duca.

În luna mai, Duca l-ar fi acuzat pe primar că intenţionează să deschidă în Sângera un centru de prelucrare a deşeurilor periculoase.

O lună mai târziu, îl acuza pe primar că ar fi avut intenţia de a autoriza deschiderea unei gropi de gunoi în localitate. Iar luna trecută, într-o postare pe facebook, consilierul a venit cu alte învinuiri în adresa primarului.

De această dată pentru că a încheiat un contract de prestare a serviciilor juridice, prin care a prejudiciat bugetul local cu 20 de mii de lei.

De fiecare dată când consilierul venea cu acuzaţii la adresa sa, fostul primar îndemna localnicii să nu creadă în jocul meschin pus la cale de alesul local.

"Odată ce nimeni nu a auzit împuşcătură. Vecinul care stă la o casă distanţă, nu a auzit împuşcătură, vărul meu care stă cu mine într-o curte, cu uşa descisă la casă, nu a auzit împuşcătură", a spus fiul fostului primar de Sângera, Ștefan Lari.

"Glonţul nu a fost găsit, a fost găsit doar cartuşul", a spus fiul fostului primar de Sângera, Nichita Lari.

Consilierul Ion Duca nu a comentat, deocamdată, această situaţie. Primarul de Sângera a fost găsit împuşcat mortal în pragul casei sale, la sfârşitul lunii iulie. Printre primele versiuni ale poliţiei sunt că acesta s-ar fi sinucis.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu