Fostul preşedinte cubanez, Fidel Castro, a apărut într-o nouă înregistrare video

Fostul preşedinte cubanez, Fidel Castro, a apărut într-o nouă înregistrare video, de această dată la postul naţional de televiziune. Liderul revoluţiei cubaneze a făcut o vizită în Artemisa, pentru a aduce un omagiu rebelilor ucişi pe 26 iulie 1953. De această dată, Castro a îmbrăcat, din nou, uniforma militară.

Atacul asupra cazarmei de la Moncada din Santiago de Cuba a dat startul revoluţiei cubaneze, care l-a adus pe El Lider Maximo la guvernare, în 1959. Asaltul din 1953 a fost condus chiar de Fidel Castro.

"Nimeni nu ne poate priva de dreptul de a ne bucura de ziua 26 iulie, care este una de glorie şi fericire pentru poporul nostru. Vă felicit, cu multă fericire şi demnitate care vine de la strămoşii noştri", a declarat Castro.

Nici de această dată, Fidel nu s-a putut abţine de la comentarii de politică globală. El a vorbit de un război pe care SUA şi Israelul ar intenţiona să-l declanşeze împotriva Iranului şi a mai spus că Statele Unite ar putea ataca Coreea de Nord şi porni un război nuclear.

Lasă un comentariu