Fostul portar al Barcelonei Victor Valdes este în căutarea unei noi echipe

Embed:

Fostul portar al Barcelonei, Victor Valdes, rămâne fără angajament, după ce AS Monaco a renunţat la precontractul semnat în urmă cu câteva luni. Chiar dacă este în continuare accident şi va rata începutul de sezon, acesta ar putea ajunge în Premier League. Presa engleză scrie că de serviciile fostului goalkeeper catalan sunt interesate Arsenal Londra şi Manchester City. 

Liber de contract după expirarea înţelegerii cu Barcelona şi accidentat grav la genunchi, Victor Valdes este în cautarea unei noi echipe. Acesta anunţase încă de anul trecut că nu vrea să mai rămână pe Camp Nou şi în iarnă a semnat un precontract cu AS Monaco.

Acum, oficialii clubului din Ligue 1, au decis să renunţe la serviciile lui Valdes, chiar dacă există precontract semnat de cele două părţi. 

În ciuda accidentării care îl face indisponibil pentru prima parte a sezonului, Valdes rămâne un portar interesant pe piaţa transferurilor. Presa britanică scrie că Arsenal Londra se interesează de el, asta după ce "tunarii" s-au despărţit de polonezul Lukasz Fabianski, plecat la Swansea. Pe fir a intrat şi Manchester City, care a încheiat colaborarea cu românul Costel Pantilimon.

În tricoul Barcelonei, Victor Valdes a câştiga 21 de trofee, şase titluri în la Liga, de trei ori Liga Campionilor, două Cupe ale Spaniei, şase Supercupe ale Spaniei şi două Supercupe ale Europei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu