Fostul ministru de Interne Gheorghe Papuc a lovit aseară cu mașina un biciclist de 21 de ani

Embed:

Maşina fostului ministru de Interne Gheorghe Papuc a fost implicată aseară într-un accident rutier. Potrivit poliţiştilor, la volanul automobilul care a lovit un biciclist de 21 de ani se afla Gheorghe Papuc. Unii martori susţin însă că maşina era condusă de o femeie. Accidentul a avut loc în satul Palanca, din raionul Ştefan Vodă. Tânărul s-a ales cu răni uşoare şi a fost transportat la spital. 

Totul s-a întâmplat lângă un magazin alimentar din localitate. Poliţiştii, dar şi martorii spun că biciclistul ar fi ieșit pe carosabil fără să se asigure.

"Băiatul a ieşit din stradă şi era oleacuţică cherchelit. Maşina venea cu viteză şi s-a lovit în aista"

"Undeva de aici l-a aruncat încolo pe băiat şi bicicleta."

Vânzătoarea susţine că la volanul automobilului nu era Gheorghe Papuc, aşa cum au declarat poliţiştii.

"Băiatul era în mijlocul drumului bicicleta pe partea asta de gard era şi o maşină neagră, o doamnă la ruli"

Femeia mai spune că automobilul fostului şef de la MAI era însoţit de o coloană de maşini. Persoanele care se aflau în celelalte vehicule i-au acordat ajutor tânărului de 21 de ani.

"Cred că erau toţi la un loc că au ieşit, l-au învelit cu o pătură, au pus sub cap o pernă"

Poliţiştii au venit de dimineaţă, din nou, la locul accidentului pentru a discuta cu martorii. Din spusele oamenilor, în maşină se aflau două persoane, un bărbat şi o femeie.

"Dacă nu mă greşesc, la volan era un bărbat, iar doamna era alăturia"

"Ne-au rămas martorii oculari dacă au văzut şi pot să ne declare ceva care cu certitudine se cunoaşte care persoane au condus mijlocul de transport"

Procurorul care se ocupă de caz ne-a declarat că în momentul producerii accidentului, Gheorghe Papuc venea din Ucraina. El a refuzat să dea declaraţii anchetatorilor.

"Iniţial după datele, care le avem domnul Papuc era la volan. - În cazul în care se va dovedi că declaraţiile martorilor sunt reale şi la volan nu s-a afla domnul Papuc, ci doamna de 30 de ani, ce se va întâmpla în acest caz. - Va răspunde persoana care conducea mijlocul de transport", a spus şeful adjunct al Procuraturii raionului Ştefan Vodă, Vitalie Beșlaga.

Gheorghe Papuc nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia. Fost ministru de Interne în perioada 2002-2009, după protestele din 7 aprilie acesta a fost condamnat pentru neglijenţă soldată cu moartea lui Valeriu Boboc. Ghorghe Papuc s-a ales cu o amendă de 20 de mii de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu