Fostul mijlocas de la Manchester United si din nationala Angliei, Paul Scholes îşi începe cariera de antrenor

Fostul mijlocas de la Manchester United si din nationala Angliei, Paul Scholes îşi începe cariera de antrenor. El a preluat formaţia engleză de ligă a patra Oldham Athletic. Scholes a semnat o înţelegere pe un sezon şi jumătate.

"Ştiu că echipa e acum la mijlocul clasamentului, dar cu lotul pe care îl avem cred că trebuie să luptăm pentru promovare. Poate e prea dificil în acest sezon, dar în sezonul următor cu siguranţă", a spus antrenorul Oldham Athletic, Paul Scholes.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani vrea să imprime un nou stilul de joc la gruparea engleză.

"Cred că aici sunt jucători buni, e o echipă care poate juca un fotbal ofensiv, impresionant. Din acest motiv am şi venit", , a spus antrenorul Oldham Athletic, Paul Scholes.

Paul Scholes a jucat întreaga carieră doar la Manchester United. El a bifat 707 meciuri în tricoul "diavolilor roşii", în care a marcat 149 de goluri.

Scholes a cucerit numeroase trofee cu United, printre care 11 titluri în Premier League şi de 2 ori Liga Campionilor.
Pentru naţionala Angliei, mijlocaşul a susţinut 66 de partide şi a înscris 14 goluri.
Scholes s-a retras din activitatea sportivă în 2013, iar un an mai târziu a devenit acţionar al clubului din liga a 5-a engleză, Salford City, împreună cu foştii coechipieri de la Man United, Giggs, Butt, fraţii Neville şi Beckham.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu