Fostul fundaş internaţional ceh Tomas Repka, condamnat la închisoare pentru fraudă

Fostul fundaş internaţional ceh Tomas Repka, în vârstă de 45 de ani, care a evoluat în cariera sa la echipe precum Fiorentina sau West Ham United, a fost condamnat joi în primă instanţă la 15 luni de închisoare cu executare pentru fraudă, scrie agerpres.ro.

Tribunalul din arondismentul VI din Praga l-a găsit vinovat pe Repka pentru că a vândut, în decembrie 2016, în schimbul a 1,2 milioane coroane (46.500 euro), unei femei un automobil Mercedes care nu îi aparţinea şi pe care îl folosea în virtutea unui contract de leasing.

Avocatul fostului fotbalist, la fel ca reprezentantul Parchetului, care reclama o pedeapsă mai aspră, au făcut apel la sentinţă.

Repka fusese condamnat deja anul trecut la şase luni de închisoare de către un tribunal din Brno (est), pentru că a publicat un anunţ fals de "escort girl" (damă de companie) cu fotografii şi numărul de telefon al fostei sale soţii.

Sentinţa a fost comutată însă în pedeapsă de muncă în folosul comunităţii.

Repka a mai fost condamnat în 2015 şi 2016 la pedepse cu suspendare pentru conducere în stare de ebrietate şi pentru că nu a plătit pensie alimentară fostei soţii.

Cu 46 de selecţii la echipa Cehiei între 1993-2001, Repka a avut adesea probleme şi pe terenul de fotbal din cauza temperamentului, primind nu mai puţin de 18 cartonaşe roşii.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu