Fostul consilier al unui deputat socialist este noul şef al Pieţei Centrale din Chişinău

Embed:

Ion Pintea este noul director interimar al Pieței Centrale. Acesta a fost prezentat, miercuri, 12 februarie, de către edilul capitalei, Ion Ceban.

Ion Pintea este jurist şi a fost în Cabinetul fracțiunii PSRM din Parlament și asistent al deputatului Corneliu Furculiță.

Primarul Ion Ceban a menţionat că fostul director al Pieţei Centrale şi-a dat demisia, iar Pintea va exercita interimatul până la numirea unui director prin concurs.

Fostul șef interimar al Pieții Centrale, Iurie Vasilenco, și-a dat demisia din funcție, marţi, 11 februarie, iar potrivit lui Ceban a făcut-o din propria dorinţă.

Iurie Vasilenco fusese numit în funcția de director interimar al „Pieței Centrale” la sfârșitul lunii iunie 2019. După ce la doar patru zile de la investirea în funcţie, Viorel Braga și-a dat demisia.

Amintim că Braga a înlocuit-o în funcția de șef la Piața Centrală pe Lilia Buștiuc, după ce pe atunci primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a demis întreaga conducere a întreprinderii, numită în funcție în luna mai 2019. 

 

 

 
loading...

Lasă un comentariu